fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

10 ugers efterfødselstræning

Hos FTO afholder vi også trænings bootcamp for dig som lige har født eller dig der aldrig rigtig er kommet igang efter fødslen. Træningen er af 10 ugers varighed og her får du et professionel forløb, hvor det er Fysioterapeuter med speciale i bækkenbunden der varetager træningerne, så de passer præcis til dig og dine behov.

Hvad får du med i denne efterfødselstrænings bootcamp?

  • 10 ugers træningsforløb med ét træningspas pr uge.
  • Fri fitness i træningsperioden
  • Træningspas, der varer én time.
  • Træningen foregår på hold fredage kl 10-11:15

Pris: 1750 kr

Træningen er baseret på generel træning af hele kroppen, men hvor der vil være et ekstra fokus på bækkenbunden samt råd og vejledningen til hverdagens øvelser.
Ved at træne bækkenbunden opnår du en sund bækkenbund der kan holde på urin, luft og afføring, forebygger nedsynkning og mindsker smerter i bækkenbunden. Når bækkenbunden er sund, stærk og udholdende, kan den give en fornemmelse af energi, kontrol og forøget seksuel nydelse.

Tilkøb af Inbodymåling

Inbodymåling er en kropsscanning og er det præcise værktøj når kropssammensætningen skal analyseres. Målerne fra Inbody er svaret når du vil anskueliggøre om målsætningen opfyldes – uanset om det er vægttab, øgning af muskelmasse eller lign.

Tilkøb af Gynækologisk fysioterapi (GynObs) konsultation.

Har du problemer med at holde på luften, afføringen eller urinen, så start forløbet med at få en undersøgelse af bækkenbunden og lær at lave et godt “knib”.
Problemerne kan være: Inkontinens, Nedsynkning (descensus), Afføringsinkontinens, Underlivssmerter, Smerter ved samleje, tyngdefornemmelse, Efterfødselsproblemer m.m.
Konsultationen bliver altid baseret på en grundig gennemgang af symptomer, sygehistorie og en fysioterapeutisk undersøgelse. En undersøgelse af bækkenbunden og knibeevnen – det er både styrke, udholdenhed, koordination og skader på muskulaturen.
Behandlingsforløbet vil typisk strække sig over den 10 ugers bootcamp og slutte med en knibetest. Der kan suppleres med manuel behandling, udspænding og massage hvis der er et behov for dette undervejs. Det kan derfor være godt at komme godt fra start ved at finde ud af hvordan ens knib er og om det gøres rigtigt.Tilløb 2 x

Gynobs-konsultationer start/slut-test: 900 kr
Tilkøb Inbody start/slut-test: 199kr

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til fysioterapeutisk holdtræning og behandling. Du kan ved den fysioterapeutiske træning få tilskud igennem sygeforsikringen Danmark, hvis du opfylder deres krav.