fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

FTO kostprogram – Foredrag, Kropsmålinger & motivation

FTO’s kostprogram er et tilbud til dig, som har brug for motivation til at komme i gang med en sundere livsstil og samtidig få en god start på det nye år.

  • Kostforedrag med autoriseret klinisk diætist 27 april . kl 18:00 -19:30 i FTO.
  • Du får efter foredraget mulighed for at få lavet en Inbodymåling.
  • Kropsmålinger af omkreds (lår, hofte, arme osv).
  • Der udleveres også en kostplan.

Kostforedraget afholdes af autoriseret klinisk diætist Stine Henriksen (læs mere om Stine her), efter fordraget får du en kropsscanning, der viser muskel- og fedtsammensætning og en måling af mave, ben og arme. Derefter er du topmotiveret til at komme i gang med træningen og fokus på den rigtige kost!

Til foredraget får du en masse brugbar information på en underholdende og tankevækkende måde. Derefter får du udleveret en kostplan, der passer til dig samt lavet præcise kropsmålinger. Når der gået 8-12 uger, kan du bestille en ny test og få  lavet de samme målinger og se dine resultater.

Når kost og træning går hånd i hånd, kommer resultaterne helt af sig selv og dette forløb i 8 uger vil være en glimrende start på det nye år og et godt springbræt til dit nytårsforsæt 2020.

FTO kostprogram – foredrag, kropsmålinger & motivation

Kostforedrag med autoriseret klinisk diætist . 27 april kl 18:00 -19:30. Du får efter foredraget lavet en Inbodymåling, samt få lavet kropsmålinger af omkreds. Der udleveres også en kostplan.

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 399
SPAR 596,- Tilmeld dig her for 399.-