fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

FTO kostprogram – Foredrag, Kropsmålinger & motivation

FTO’s kostprogram er et tilbud til dig, som har brug for motivation til at komme i gang med en sundere livsstil og samtidig få en god start på det nye år.

  • Kostforedrag med autoriseret klinisk diætist 15 august kl 9:00 -11:00 i FTO.
  • Du får før foredraget lavet Inbodymåling.
  • Kropsmålinger af omkreds (lår, hofte, arme osv).
  • Der udleveres også en kostplan.

Kostforedraget afholdes af autoriseret klinisk diætist Stine Henriksen (læs mere om Stine her), inden foredraget får du en kropsscanning, der viser muskel- og fedtsammensætning og en måling af mave, ben og arme. Derefter er du topmotiveret til at komme i gang med træningen og fokus på den rigtige kost!

Til foredraget får du en masse brugbar information på en underholdende og tankevækkende måde. Derefter får du udleveret en kostplan, der passer til dig samt lavet præcise kropsmålinger. Når der gået 8-12 uger, kan du bestille en ny test og få  lavet de samme målinger og se dine resultater.

Når kost og træning går hånd i hånd, kommer resultaterne helt af sig selv og dette foredrag vil være en glimrende start på dit nye træningsliv og et godt springbræt til gode resultater.

FTO kostprogram – foredrag, kropsmålinger & motivation

Kostforedrag med autoriseret klinisk diætist . 15 aug kl 9:00 -11:00. Du får efter foredraget lavet en Inbodymåling, samt få lavet kropsmålinger af omkreds. Der udleveres også en kostplan.

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 399
SPAR 596,- Tilmeld dig her for 399.-