fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

Hjemmebehandling

Ved hjemmebehandling forstås, at fysioterapeuten besøger dig hjemme, hvor du bor. Du kan på den måde få den behandling, du trænger til, uden at du behøver komme på klinikken. Det kan være relevant for dig, hvis du er meget gangbesværet, eller måske permanent sengeliggende og derfor må have hjælp, hvor du er.

Hos FTO har vi mulighed for at sende en fysioterapeut hjem til dig. Måske har du brug for bedre balance eller styrke. Det kan være, du skal lære at gå med stokke i en periode, eller finde den bedste måde at komme fra seng til stol og tilbage. Hvis du er sengeliggende i det daglige, har du måske brug for passiv og aktiv gymnastik for at holde din fordøjelse i gang og undgå liggesår. Det kan derfor have stor betydning, at vores fysioterapeut besøger dig en eller flere gange om ugen for at hjælpe dig med det.

Det bedste du kan gøre, hvis du tror du har brug for fysioterapeutisk hjemmebehandling er, at ringe enten til din egen læge eller her til klinikken. Vi vil så fortælle dig, hvilke muligheder du har.

Husk også, at hjemmebehandlinger på lægehenvisning i langt de fleste tilfælde er gratis. De falder nemlig ind under det, der hedder ”vederlagsfri fysioterapi”.