fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

8 ugers sommercamp

Kom i gang med et seriøst forløb til en overkommelig pris. 8 ugers forløb med fokus på hård træning, så kiloerne forhåbentligt rasler af og velværet kommer i top.

Opstart fra 23 juni til 13 august 2020

Hvad siger tidligere deltagere om vores træningsforløb?

Disse forløb bliver afholdt af professionelle eksperter og fungerer super godt. Med forløbet er der kommet nye bekendtskaber, bedre livsstil og en hverdag som er blevet langt mere positiv. Kan varmt anbefale dette forløb hos FTO. Alt fungerer perfekt!”.

Thomas Dam – deltog på 15 ugers træningsforløb i efteråret 2019

” Jeg valgte træningsforløbet hos FTO fordi: – det er uddannede trænere – 15 uger er længere tid end normale forløb – der var indlagt kost, løb og træningsforedrag – tidspunktet passer godt ind i familielivet – afvekslende træning med både løb og styrketræning – lækre lokaler med god og professionel stemning. Jeg har valgt at fortsætte på næste forløb, fordi jeg kan mærke, at jeg har fået muskler og en skulderskade er fuldstændig forsvundet”.

Rikke Polenz Gohlke – deltog på 15 ugers træningsforløb i efteråret 2019

8 ugers sommercamp

Du får 8 ugers træning med professionelle trænere fra FTO. De vil guide dig igennem et forløb, hvor du får det optimale ud af din træning og hvor kvaliteten i træningen er i højsædet.

Kom i gang med et seriøst forløb til en overkommelig pris.

Indholdet i dette træningsforløb er følgende:

  • 16 x fællestræning á 60 min. med personlig træner/fysioterapeut

Træningstider:

Forløb:

Tirsdag kl 19:00-20:00 & Torsdag kl 19:00-20:00

Ikke flere pladser

8 ugers sommercamp

Opstart fra 23 juni til 18 august 2020 Kom i gang med et træningsforløb til en overkommelig pris. 8 ugers forløb med fokus på hård træning, så kiloerne forhåbentligt rasler af og velværet kommer i top.

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 1495
SPAR 400,- Tilmeld dig her for 1495.-