fbpx

FTO Træningsforløb 15 uger – efterår 2019

FTO Træningsforløb 15 uger – efterår 2019

Ønsker du gode resultater til en fornuftig pris, så må du ikke gå glip af vores træningsforløb, som starter 2 september og slutter 12 december.

Vi starter forløbet op mandag 2 sep og afslutter forløbet torsdag den 12 december. Så du får 15 ugers træning med professionelle trænere fra FTO. De vil guide dig igennem et forløb, hvor du får det optimale ud af din træning og hvor kvaliteten i træningen er i højsædet.

Glem alle de hurtige Bootcamps og kom igang med et seriøst forløb til en overkommelig pris.

Hvis du er medlem i FTO kan du supplere dit træningsforløb med ekstra træninger, både individuelt og på andre hold, samt benytte alt vores speciel udstyr.

Priser

Prisen er afhængig af dit niveau i FTO klubben, en klub du automatisk er medlem i, når du melder dig ind hos os. Se priser i bunden af denne side.

Indholdet i denne træningslejr er følgende:

2 x Styrketræning pr. uge. Styrketræningen vil foregår i vores hold sale og være en blanding af funktionelle øvelser, konditionstræning og øvelser med forskelligt udstyr.

1 x Løb pr. uge. Her vil du blive udfordret på forskellige niveauer og det vil være en udendørsaktivitet.

2 x Inbody kropsmåling. Ved opstart vil du få en Inbody måling og til slut i forløbet vil vi kunne se dine forbedringer, da vi afslutter med en Inbody måling.

3 x foredrag om løb, træning og kost under forløbet. Vi vil gøre dig klogere på disse tre emner under forløbet.

Træningstider:

Styrketræning:

Hold 1 Mandag – Onsdag 19:30 – 20:30
Hold 2 Tirsdag – Torsdag 19:30 – 20:30

Løbetræning:

Hold 1+2 Lørdag 10-11

Max 20 pladser pr. hold. (ved stor interesse oprettes flere hold, evt morgenhold).

Datoer for foredrag:

Kostforedrag: Lørdag d 21 sep kl 11:30 – 13:00

Løbeforedrag: Lørdag d 26 okt kl 11:30 – 13:00

Træningsforedrag: Lørdag d 9 nov kl 11:30 – 13:00

Ambassadør:

Meld dig som som ambassadør på denne mail kr@fto.dk og få dit forløb uden beregning, hvis du henviser 4 deltagere udover dig selv.

Dette træningsforløb kræver ikke medlemskab hos FTO. Prisen for dette træningsforløb variere efter, om du er medlem hos FTO og dit niveau i FTO klubben.

Tilmelding

Tilmeld dig på denne mail kr@fto.dk og vi sender en faktura retur til dig. Når denne er betalt har du din plads sikret på træningslejren.

Skriv hvilket hold du vil deltage på, dit fulde navn og dit medlemsnummer i den mail du sender os, så vi kan udregne din pris i forhold til dit niveau i FTO klubben.

Ved betaling er din tilmelding bindende og hvis du fortryder eller stopper midt i forløbet, vil du ikke få refunderet din betaling.

Tilbage til oversigt
10. juli 2019