fbpx

Nyt medlemskab hos FTO

Vores nye 2000m2 store klinik og træningscenter, har åbnet en masse nye muligheder både i forhold til behandling, men også flere muligheder for vores medlemmer.

Vi har indkøbt en hel ny serie af træningsmaskiner hos det anerkendte Fitnessmærke “Matrix” og de 20 spritnye maskiner, vil indgå i vores nye medlemskab “Fitness PLUS”.

Fitness Plus er både det du kender i forvejen hos mange af landets fitnesscentre med cardio og styrketræning, men hos FTO vil vi gerne give det ekstra, som gør medlemskabet til noget helt specielt.

Indenfor den nærmeste fremtid vil vores åbningstider blive udvidet og vi åbner kl 6 alle hverdage og lukker kl 22, dog ikke fredag, som bliver til kl 18. I weekenderne bliver åbningstiderne 8-14 både lørdag og søndag.

Fitness PLUS

Vi har igennem de sidste 5 år haft stor succes med vores holdtrænings medlemskaber. Efterspørgslen efter et mere fleksibelt tilbud er blevet større blandt vores medlemmer og med vores nye træningscenter, har pladsen til de før omtalte træningsmaskiner gjort det muligt at tilbyde Fitness Plus, som både rummer de klassiske cardio og styrketrænings muligheder, men også har det ekstra, som vores kunder efterspørger.

Inkluderet i Fitness PLUS 395,-:

 

– Fysioterapeut tilstede i primetime, som hjælper med dit program samt, hvis du har brug for korrektioner i øvelserne.

 

– Ugentlige faste introhold til nye medlemmer eller medlemmer, der er i tvivl om korrekt teknik.

 

– 2 ugentlige træningspas i vores AlterG vægtaflastende løbebånd.

 

– Ubegrænset træning med Compex.

 

– Ubegrænset træning med Katsuu.

 

– Nyt funktionelt træningsprogram hver måned.

 

Vi vil løbende tilpasse dette medlemskab, så det indeholder de elementer, som vores medlemmer efterspørger. Vi håber dette medlemskab kan være noget for dig og din familie, så FTO danner rammerne om din families sundhed.

Venlig hilsen

FTO Fysioterapi – Træning – Odense

Tilbage til oversigt
3. februar 2019