Nyhedsbrev

8 ugers bootcamp for kvinder

Træn 3 gange om ugen i 8 uger og kom i form til sommeren.

Opstart: 6 Maj 2024 – 30 Juni 2024

Pris: 1995 kr. normal pris: 2695 kr.

To af de ugentlige træningerne er på hverdage, mandag/onsdag eller tirsdag/torsdag og består af holdtræning med fokus på styrke og kondition, med vores dygtige fysioterapeuter som instruktører.

Træningsholdene er ikke niveau delt, så vælg det tidspunkt der passer dig bedst og vi sørger for at alle uanset niveau bliver udfordret.

Weekendtræning

Der er flere muligheder i forhold til din weekendtræning i dette forløb og du kan vælge frit hvad du helst vil deltage i.

Træningen er på hold som i hverdagene og man vælger sig ind på et af følgende hold når vi nærmer os opstart og følger holdet igennem hele bootcampen. holdene i weekenden ligger imellem kl 8-11.

POWER/STYRKE (lørdag)
Vil du have fokus på styrke?
Så du skal vælge dette hold, hvor vi har fuldt fokus på de klassiske styrkeøvelser, såsom Squat, Dødløft, Bænkpress og skulderpress med indlagte pauser undervejs pga dette fokus.

CORE (lørdag)
Søger du en flad mave, stærke baller og stramme lår?
Så skal du vælge CORE holdet, som din weekendtræning. Det er et super alternativ til de ugentlige holdtræninger, hvor der mere er fokus på allround styrke og kondition.

LØB (lørdag)

Løbeholdet henvender sig til både begynder og øvet.  Holdet er udendørs og er en blandning af styrkeøvelser, løbeintervaller og løbeteknik.

STYRKE/KONDITION (lørdag)

Dettte hold er med samme fokus som holdtræningerne i hverdagen, hvor vi kommer omkring både styrke, kondition, bevægelighed og balance.

YOGA (søndag)

Yoga holdet henvender sig til de deltagere, der har nok i to ugentlige træninger  med fart på og søger ro, bevægelighed og styrke til deres sidste ugentlige træningsession.

AEROBIC/DANS/BEVÆGELSE (søndag)

Aeorbic/Dans/bevægelse er for dig der ønsker en super sjov time med høj forbrændning og masser af humør.

Weekend træningen foregår mellem kl 8-11. Du får en mail inden opstart, hvor du kan  tilmelding dig til det hold, der passer dig bedst.

Fitness

Vi giver dig et gratis fitnessmedlemskab i alle 8 uger  (værdi 590 kr) når du deltager på denne bootcamp.

Gratis fitnessmedlemskab i juli måned, så du kan holde formen ved lige frem til næste bootcamp (værdi 295 kr).

Feedback fra tidligere deltagere:

“Super super oplevelse og jeg er meget tilfreds med træningen og fysioterapeuterne, som er virkelig dygtige”.
Birthe Jensen 51 år ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

” Jeg valgte træningsforløbet hos FTO fordi: – det er uddannede trænere – afvekslende træning med både løb og styrketræning – lækre lokaler med god og professionel stemning. Jeg har valgt at fortsætte på næste forløb,  fordi jeg kan mærke, at jeg har fået muskler og en skulderskade er fuldstændig forsvundet”. Rikke Polenz Gohlke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bootcamps:

KVINDE HOLD 1
Mandag & onsdag kl. 18:00 – 19-00

Ikke flere pladser

KVINDE HOLD 2
Tirsdag & torsdag kl. 17:00 – 18:00

Ikke flere pladser

KVINDE HOLD 3
Tirsdag & torsdag kl. 19:00 – 20:00

Ikke flere pladser

KVINDE HOLD 4
Mandag & onsdag kl. 17:00 – 18:00

Ikke flere pladser

8 ugers bootcamp – Kvinder (Sommer 2024)

8 ugers sommer bootcamp Træn 3 gange om ugen i 8 uger og hold dig fit henover sommeren. Opstart: 6 Maj 2024 - 30 Juni 2024

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 1995
Læs mere her