Nyhedsbrev

Fitness

FTO – dit fitness center i Odense til 295,- pr. md. uden binding og uden oprettelsesgebyr.

Hvis du leder efter et fitnesscenter i Odense, hvor der trænes både fitness, cardio og styrketræning, så er FTO et rigtig godt bud. Vi er et træningscenter der, udover personlige trænere, har fysioterapeuter ansat, så vi på bedst mulige måde også kan hjælpe dig, der har nogle skavanker med i bagagen.

I FTO’s fitnesscenter er der plads til alle, uanset erfaringsniveau, køn og alder. Vi tilpasser din træning og forløb fuldstændig ud fra dine behov, og hvor du er mht. din træningsproces. Du vil derfor altid føle at din træning passer til dit niveau, men at du stadig rykker dig fremad efter hver session. For os er det nemlig vigtigt, at træning i et fitness center foregår i trygge rammer, hvor der er plads til at grine samtidig med man yder sit bedste.

Fitnesscenter i Odense med trænere og fysioterapeuter

Vores team er sammensat således at både trænere og fysioterapeuter er rustet til at håndtere stort set alle træningsformer og genoptræningsforløb. Det er din sikkerhed for, at du sagtens kan træne eller gå til genoptræning hos os, uanset hvilken skade du eventuelt har med dig. Vores fysioterapeuter er uddannede og har god erfaring med mange typer af skader, og har tilmed trænet en del klienter og holdforløb gennem tiden.

Hos FTO har vi en række forskellige speciale. Heraf kan der nævnes:

 • Genoptræning i vægtløs tilstand på AlterG løbebånd
 • Udførsel af præcis kropsanalyse med Inbody 770
 • Træningskonceptet Kaatsu fra Japan, der får dig i form på rekordtid.
 • TensioMyoGraphy (TMG) der måler dine muskler tilstand

Vi er et meget alsidigt fitnesscenter i Odense, der elsker at specialisere os og lære nyt, så vi også kan tilbyde dig som kunde de nyeste træningsformer, maskiner og målinger på markedet. Du er altid meget velkommen til at besøge os. Så kan du både se vores lokaler og få en snak med vores trænere og fysioterapeuter.

Effektiv genoptræning i fitness center på AlterG løbebånd

Som en ekstra bonus i FTO’s træningscenter i Odense, har vi et AlterG løbebånd. Dette løbebånd egner sig særligt godt til dig der står overfor en genoptræning, eventuelt i forbindelse med en løbeskade. Løbebåndet er vægtaflastende, hvilket giver dig mulighed for at træne i noget nær vægtløs tilstand. På denne måde når du hurtigere og mere sikkert tilbage til din oprindelige gang og balance.

Når vægtbæringen og hermed også belastningen på din krop nedsættes, er det lettere for dig at effektivisere din helingsproces og øge dit funktionsniveau. Hvad end du skal i gang igen efter en skade eller operation, er det en fordel for dig at vælge et fitnesscenter der har et AlterG løbebånd.

Løbebåndet fungerer rent praktisk ved, at du faktisk vil løbe i en form for stor ballon. Via en form for lufttætte shorts som du træder ned i, kan din kropsvægt reduceres med op til 20%. Det er denne funktion der gør, at du opnår næsten total vægtløshed, og på denne baggrund kan løbe derudaf, uden at belaste eventuelle skadede eller udsatte områder på din krop.

Selvom AlterG løbebåndet egner sig bedst til genoptræning, og nok heller ikke er at finde i ethvert fitness center i Odense eller Danmark generelt, kan det også bruges til normal motions- og løbebåndstræning. Du undgår og forebygger skader, hvilket vil effektivere din træning og fremgang, uanset om du har nuværende skader eller ej. Folk med slidte knæ kan f.eks. også have meget glæde af AlterG.

Fokus på knæpatienter i FTO’s fitnesscenter i Odense

Især personer som har været uheldige med deres knæ, og heraf er blevet knæpatienter, kan have glæde af fitnesscenter FTO’s AlterG løbebånd. Hvad end du er kommet galt afsted til håndbold eller fodbold, eller om det er et styrt på ski eller snowboard der har skadet dit korsbånd eller menisk, er et forløb for knæskadede perfekt til dig.

Med specialtilpassede forløb, sætter FTO’s fysioterapeuter og trænere skarpt fokus på, at gøre en forskel for folk med knæskader. Da vores træningscenter i Odense både har faciliteterne, kompetente fysioterapeuter, det nyeste udstyr til måling af muskler og optimering af styrke med fx Kaatsu træningsmetode, danner dette rammen for et rigtig godt genoptræningsforløb for knæpatienter.

Meld dig ind i fitness center og start din træning

Lyder træning i FTO’s fitnesscenter i Odense som noget for dig? Så kan du nemt og hurtigt blive medlem online via siden her. Hvis du føler du kunne have brug for et introforløb, for at blive klædt godt på til at træne alene, kan du tilkøbe dette. Du får 3 klip a 30 min for 595,- kr.

Ved ankomst til vores fitness center kan du altid regne med, at vores fysioterapeuter og personlige trænere er klar til at hjælpe dig, med hvad end du kunne får brug for. Få for eksempel hjælp til valg af øvelser så du får trænet alle muskler i kroppen, samt hjælp til at sikre at de udføres korrekt, så du ikke pådrager dig skader i processen.

Hvad er inkluderet i Fitness?

  • Fitness, cardio- og styrketræning
  • Vægtaflastende løbebånd “AlterG”
  • Ingen binding og ingen oprettelsesgebyr.
  • Mulighed for tilkøb af  introforløb – 3 klip a 30 min. pris 595,-

Fitness

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 295
Bliv medlem