Nyhedsbrev

Erhverv

FTOErhverv er din samarbejdspartner når det gælder sundhed og trivsel i din virksomhed.
Vi tilbyder løsninger som fremmer sunde og glade medarbejdere.
Vi kan hjælpe med alt fra ergonomi til teambuilding og har dygtige fysioterapeuter, som varetager træning og behandling hos virksomheder eller i FTO’s egne lokaler.

Hos FTO får du en professionel sundhedsordning.
Vi sammensætter en sundhedsløsning til Jeres virksomhed i samarbejde med Jer. Der vil løbende være evaluering af vores fælles aftale, så vi sikrer det bedst mulige resultat.

Vi har følgende løsninger i FTOErhverv:

  • Fysioterapi hos FTO eller i virksomheden
  • Sundhedstjek af de ansatte i virksomheden
  • Sundhedsaftaler indeholdende ergonomi, fysioterapi, sundhedstjek og træning
  • Skræddersyede løsninger til virksomheden ud fra indviduelle behov

Referencer:

Kursus i ergonomi til korrekt siddestilling ved computer. Træning og forebygning af “kontornakke- og skulder”. Udlevering af træningselastikker og programplanlægning, så træningen indbygges i hverdagen på kontoret.

“Vi havde en rigtig god dag med fysioterapeuten fra FTO. Undervisningen og træningen gav os gode redskaber til at undgå smerter i ryg og nakke. Vi tænker mere over at bevæge os i løbet af arbejdsdagen.”

Kenneth Jørgensen, indehaver revision og råd.

www.rogr.dk


 

FTO er ansvarlig for undervisningen i ergonomi af kursister der skal uddannes til lastbil, bus og taxichauffør hos Dekra i Odense.

www.dekra.dk

Dekra Kontrakt


 

FTO varetager behandling og træning af OB akademiet samt har to fysioterapeuter med omkring superliga holdet. Vi arbejder tæt sammen med trænere og ledelsen i OB for at skabe fremtidens fodboldboldsspillere. Vi har fysioterapeuter tilstede i Ådalen dagligt. FTO har spillere der kommer i klinikken for at bruge vores specialer indenfor genoptræning af sportsskader.

www.ob.dk


 

FTO har fysioterapeuter i Odense ishockeyklub som varetager behandling og forebyggende træning af klubbens spillere.

www.bulldogs.dk