fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

GynObs

Hvad er GynObs?

GynObs er en forkortelse for Gynækologi og Obstetrik

I GynObs-klinikken bliver du fulgt af en Gynækologisk Obstetrisk Fysioterapeut med speciale i bækkenbunden.
Bækkenbunden er en samling af muskler, som lukker bækkenudganggen. Musklerne sørger for at vi kan holde på urin, luft og afføring.
Et knib laver et “knæk” på endetarmen, skedevæggen og urinrøret.

Har du problemer med at holde på luften, afføringen eller urinen, så kom og få en behandling af problemet og lær at lave et godt “knib”

Problemerne kan være:
Inkontinens
Nedsynkning (descensus)
Afføringsinkontinens
Underlivssmerter
Graviditetsproblemer
Efterfødselsproblemer m.m.

Behandling

Konsultationen bliver altid bseret på en grundig gennemgang af symptomer, sygehistorie og en fysioterapeuttisk undersøgelse. En undersøgelse af bækkenbunden og knibeevnen – det er både styrke, udholdenhed, koordination og skader på muskulaturen.

Behandlingsforløbet vil typisk strække sig over flere måneder med nogle få konsultationer undervej, hvor træningsprogammet justres samt råd og vedledning. Der kan suppleres med manuel behandling, udspænding og massage.

Nogle klarer sig med en enkelt konsultation, nogle vil gerne vide om de kan “knibe” rigtigt, andre vil gerne på hold. Endvidere instruktion i blæretræning. Behandlingen er en hjælp til en selv og bygger på træningsprogrammer, som er tilpasset den enkelte. Et træningsprogram bedrer evnen til at knibe og udholdenhed.

På klinikken kan man også vælge at komme på hold.

  • Uden tilskud fra "Danmark"
  • Med tilskud fra "Danmark"
Gynobs - førsteundersøgelse
595 kr
462 kr
Gynobs - opfølgende behandling
450 kr
362 kr