Nyhedsbrev

8 og 15 ugers intens bootcamp i Odense – flere gange årligt

Hos Fysioterapi Træning Odense afholder vi flere gange årligt trænings bootcamp af 8 og 15 ugers varighed, naturligvis i Odense. Her får du et skræddersyet forløb, der med ekspertise fra de mest professionelle personlige trænere og fysioterapeuter, passer præcis til dig og dine unikke behov. Hos FTO.dk er der fokus på hård træning, og du vil både se ændringer i spejlet, samtidig med at dit fysiske og psykiske velvære ryger helt i top.

Vælg imellem følgende bootcamps lige nu:

8 ugers bootcamp – Kvinder (Sommer 2024)

8 ugers sommer bootcamp Træn 3 gange om ugen i 8 uger og hold dig fit henover sommeren. Opstart: 6 Maj 2024 - 30 Juni 2024

Tilbudspris
DKK 1995
Normal pris
DKK 2695
Se mere

8 ugers bootcamp – MIX (Sommer 2024)

8 ugers sommer bootcamp Træn 3 gange om ugen i 8 uger og hold dig fit henover sommeren. Opstart: 6 Maj 2024 - 30 Juni 2024

Tilbudspris
DKK 1995
Normal pris
DKK 2695
Se mere

Bootcamp i Odense med professionel vejledning

Når du melder dig til et bootcampforløb hos FTO i Odense, har du sikret dig 8 eller 15 hårde men virkelig effektive uger. FTO’s professionelle team vil guide dig sikkert og godt igennem din trænings bootcamp. Der vil i de 15 uger både være personlige trænere/fysioterapeuter til rådighed, så træningen og øvelserne tilpasses dig og dine eventuelle specielle behov. I bootcampforløbet på 15 uger indgår blandt andet start- og slutmålinger i form af kropsscanninger, samt 2 styrke- og løbetests. På denne måde har både du og din personlige træner/fysioterapeut mulighed for at følge med i din udvikling, og hermed også måle effektiviteten af den samlede bootcamp.

Vi har gennem årene afholdt en del bootcamps, og én af vores tidligere deltagere, Rikke Polenz Gohlke, udtaler sig således om forløbet:

Jeg valgte træningsforløbet hos FTO fordi: – det er uddannede trænere – 15 uger er længere tid end normale forløb – der var indlagt kost, løb og træningsforedrag – tidspunktet passer godt ind i familielivet – afvekslende træning med både løb og styrketræning – lækre lokaler med god og professionel stemning. Jeg har valgt at fortsætte på næste forløb, fordi jeg kan mærke, at jeg har fået muskler og en skulderskade er fuldstændig forsvundet”.

Rikke deltog i vores bootcamp i efteråret 2019. Da Rikke startede på FTO’s bootcamp, fik vi hurtigt afdækket, at der var en skulderskade at tage hensyn til. Med udgangspunkt i dette byggede vi et program op der på én og samme tid skulle skåne og styrke skulderen bedst muligt. Heldigvis er Rikke én af vores cases, hvor vi kunne fjerne de irriterende gener og skaden er dermed forsvundet.

Har du ligesom Rikke også en gene, der skal tages hensyn til, kan du derfor roligt melde dig til FTO’s trænings bootcamp i Odense. I samarbejde med både vores personlige trænere og uddannede fysioterapeuter sammensætter vi netop det bootcampforløb, og tilhørende træningspas, som passer bedst til dig. Måske vil du endda i slutningen af forløbet opleve, at også din skade er helt eller delvist væk.

Smil og grin dig til en sundere krop med et bootcampforløb

Hovedformålet med en trænings bootcamp hos FTO er både vægttab og øgning af muskelmasse. Det skyldes blandt andet, at en stærk og sund krop er med til at bane vejen for et godt og langt liv. Vi har dog via vores mange års erfaring i branchen oplevet, at en 15 ugers bootcamp er mere effektiv, hvis de deltagende har det sjovt samtidig. Derfor lægger vi i vores trænings bootcamps stor vægt på, at der er en god stemning og energi til hver evig eneste træning. Hos os er der plads til alle – uanset aktivitetsniveau, erfaring, skader osv.

Når vi som mennesker griner og smiler, føles al ting lidt lettere, og vi er automatisk mere motiverede. Ved at grine og smile dig gennem de 15 uger bootcampen varer, er du som deltager også bedre rustet til, at få mest ud af det samlede forløb. Hvis du gennem forløbet helt generelt har følt dig godt tilpas og opnået gode resultater, vil du også automatisk få blod på tanden til at fortsætte, eventuel på egen hånd, når forløbet er ovre.

Men hvordan er det til et bootcamp forløb?

Du kender sikkert følelsen. Du er trukket i træningstøjet efter en lang arbejdsdag. Du er ankommet til træningslokalet og mærker efter kort tid, at sveden hagler af dig. Det er en fed følelse, for det føles nærmest som om, at kiloene rasler af din krop. Du kan mærke, at du trods en lang og hård dag pludselig fyldes med glæde og fornyet energi. Omkring dig er en flok andre mennesker. Du lægger mærke til, at også de er glade og smilende. Deres positive energi smitter af på dig, og du føler dig nu endnu mere motiveret til at fortsætte med træningen. Med højt tempo og godt humør går dagens bootcamp session som en leg, og pludselig er den ovre. Du vender hjem træt og brugt, men med den bedste følelse i krop og sind. Du kan slet ikke vente til næste gang du skal træne.

Bootcamp hos FTO: Mød nye bekendtskaber og få en bedre livsstil

Et bootcampforløb hos FTO er derfor ikke kun rigtig god for din krop, men også for dit sind og dit humør. Dette kan Thomas Dam, der deltog i en 15 ugers bootcamp i efteråret 2019, skrive under på. Thomas siger således om hans oplevelse med et bootcampforløb:

”Med forløbet er der kommet nye bekendtskaber, bedre livsstil og en hverdag som er blevet langt mere positiv. Kan varmt anbefale dette forløb hos FTO. Alt fungerer perfekt!”.

Der er altså god grund til at forkæle din krop med et bootcampforløb hos FTO. Få både en lettere krop og et lettere sind, og vend tilbage til hverdagens stress og jag med fornyet energi og overskud. Få vendt nogle af de negative tanker til positive, og find ro i din krop i takt med, at både selvtilliden og aktivitetsniveauet øges. Du får mere overskud til at jonglere rundt med hverdagens mange bolde – lige fra du står op, mens du arbejder, og indtil du lægger børnene i seng. Herefter har de fleste naturligvis nogle huslige gøremål der skal ordnes, og der skal også lige findes tid til, at læse en bog eller se en god serie. Du vil efter 15 ugers bootcamp i Odense mærke, at du ikke på samme måde føler at tingene er uoverskuelige, da både din krop og dit sind er i meget bedre form.

Har du lyst til at se kiloene rasle af, og samtidig få et velvære der er i top? Så tilmeld dig vores næste bootcamp, du finder herunder, allerede i dag! Du kan også findes os på Facebook her, så du nemt kan holde dig opdateret om løbende bootcamps i Odense.