fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

Skuldersmerter

Har du smerter i din skulder? eller smerter ned i armen?

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket problem der er tale om og hvilken behandling der er den rette til dig. Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Årsag

Der kan være mange årsager til skuldersmater. Det kan været i forbindelse med overbelastning på jobbet eller skade under sport.
Typisk har man smerter i skulderen med nedsat bevægelse af arm som følge. Årsagen til skuldersmerter skyldes typisk betændelsestilstand i sener, ledkapsel, slimsække eller afklemning af sener og nerver.

Fakta

  • Skuldersmerter forekommer hyppigt. De kan skyldes overbelastninger i relation til ens arbejde eller mere akutte skader opstået under sport
  • De typiske symptomer er smerter, nedsat funktion og nedsat bevægelse af skulderen.
  • Irritative gener omkring senerne er hyppige. Slimsækkene kan være påvirkede, og ledkapslen kan være påvirket og medføre såkaldt frossen skulder
  • Behandlingen afhænger af årsagen til lidelsen, men de fleste tilfælde kan behandles uden behov for kirurgi