Nyhedsbrev

Skuldersmerter

Har du smerter i din skulder? eller smerter ned i armen?

Skuldersmerter kan være belastende fordi det kan forhindre dig i, at udføre dine daglige gøremål. Det kan også være at du ikke kan dyrke sport på samme niveau som før. Hos FTO garanterer vi en grundig undersøgelse og udredning af din problematik.Vi giver dig samtidig vejledning i den rette og relevante træning og behandling.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Årsag

Der kan være mange årsager til skuldersmater. Det kan været i forbindelse med overbelastning på jobbet eller skade under sport.
Typisk har man smerter i skulderen med nedsat bevægelse af arm som følge. Årsagen til skuldersmerter skyldes typisk betændelsestilstand i sener, ledkapsel, slimsække eller afklemning af sener og nerver.

Fakta

  • Skuldersmerter forekommer hyppigt. De kan skyldes overbelastninger i relation til ens arbejde eller mere akutte skader opstået under sport
  • De typiske symptomer er smerter, nedsat funktion og nedsat bevægelse af skulderen.
  • Irritative gener omkring senerne er hyppige. Slimsækkene kan være påvirkede, og ledkapslen kan være påvirket og medføre såkaldt frossen skulder
  • Behandlingen afhænger af årsagen til lidelsen, men de fleste tilfælde kan behandles uden behov for kirurgi

Daniel Frisdahl – Book tid