Nyhedsbrev

Træningscenter Odense

FTO vil gerne byde dig velkommen i vores lækre træningscenter i Odense. Når du besøger os træder du ind i et fitnesscenter i Odense, der er præget af lækre og lyse lokaler. Vores udstyr er moderne og up-to-date, og du vil opleve, at du bliver glad både udenpå og indeni, når du træder ind i vores træningscenter i Odense.

FTO.dk – Moderne fitnesscenter i Odense

Hvis du leder efter det bedste træningscenter i Odense, så er FTO.dk løsningen for dig. Vi er et fitnesscenter i Odense der, udover personlig træning og bootcampforløb, også tilbyder fysioterapeutiske behandlinger. Vi har en masse dygtigt uddannet personale, som har deres daglige gang i vores træningscenter i Odense. I vores team indgår der både fysioterapeuter, kostvejledere og personlige trænere. Disse står hver dag klar til at hjælpe dig, med at få det bedste ud af din træning i vores fitnesscenter i Odense.

Træningscenter i Odense med fokus på sundhed og velvære

Vi er ikke som alle andre træningscentre i Odense. På bedste vis har vi sammensat et team, der med deres mangeårige individuelle erfaringsgrundlag, vil kunne give dig den bedste oplevelse med at træne eller genoptræne. Det skal være rart at træne hos os, og du skal føle, at du får noget ud af det – både fysisk men også mentalt. Via et stort fokus på både sundhed og velvære, vil du opleve at det er rart og professionelt at komme i vores fitnesscenter i Odense. Du og dine behov er det kontante omdrejningspunkt, og du vil derfor opleve, at ingen træningsforløb hos FTO er ens.

Genoptræning på AlterG løbebånd i fitnesscenter i Odense

Som noget helt specielt kan du blive genoptrænet på vores AlterG løbebånd i FTO’s træningscenter i Odense. AlterG løbebåndet er i sin tid udviklet af NASA, og det oprindelige formål var at genoptræne astronauter, når de vendte hjem efter længere tids ophold i rummet. Løbebåndet er specielt udviklet således at brugeren har fuld kontrol over sin balance. Overkroppen er fri uden seler på båndet, men til trods for dette kan brugeren af AlterG ikke falde. Det er derfor 100% trygt at benytte sig af AlterG.

Helt konkret giver AlterG brugeren mulighed for:

  • At gå eller løbe i raskt tempo – uden smerter
  • At reducere stress i led, samt at aflaste områder af underkroppen, som er prægede af en eller flere skader.
  • At opnå genoptræning hurtigere, men med færre smerter.

Er du i en situation hvor du har brug for genoptræning, og ønsker du at gøre det i moderne, lyse og trygge rammer, bør du besøge træningscenter Odense ved FTO.dk. Vi har dygtige fysioterapeuter tilknyttet vores træningscenter, og du vil hver dag støde på en fysioterapeut i huset, da de har deres daglige gang her.

Skræddersyede forløb i træningscenter Odense v/ FTO

Når du er tilknyttet FTO’s fitnesscenter Odense, har du mulighed for at tilkøbe skræddersyede forløb. Disse tilpasse præcis til dig og dine behov, samt dine tanker omkring træning. Hvor mange gange ugentligt du har mulighed for at træne, har også noget at sige i forhold til forløbet, og det vil der derfor også blive taget hensyn til i din plan. Er du præget af en ny eller gammel skade, vil der desuden også blive koblet en fysioterapeut på dig, som vil være med i processen omkring tilrettelægningen af dit træningsforløb i vores fitnesscenter i Odense.

Kontakt os og start i træningscenter Odense i dag

Er du blevet super motiveret til, at starte med træne? Det håber vi! Du er altid velkommen hos FTO i vores træningscenter i Odense – selv hvis det bare er til en snak. Skulle der imidlertid være opstå spørgsmål eller andet i forbindelse med dine tanker vedrørende træning og medlemskab, kan du derudover også kontakte os via vores kontaktformular, pr. telefon 66 16 42 96 eller på mail kontor@fto.dk

Vi glæder os til at se dig på Thulevej 14, 5210 Odense NV!

 

Fitness

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 295
Bliv medlem