Nyhedsbrev

15 ugers bootcamp for både kvinder og mænd

Glem alle de korte bootcamps og kom i gang med et seriøst forløb til en overkommelig pris. 15 ugers forløb med fokus på hård træning, så velværet kommer i top.

Opstart 20 Januar 2024 til 4 Maj 2024

Pris: 3995 kr. normal pris: 5295 kr.

Der er opstartstest og inbody målinger lørdag den 20 januar mellem kl 8-12

Hver uge får du to holdtræninger i hverdagene og i weekenden er der løbetræning, styrketræning, yoga, dans, aerobic og bevægelse med i dit forløb, alt efter hvad din krop har brug for eller kan holde til. Du kan frit vælge imellem de tre muligheder, men vi anbefaler man vælger løbetræningen, da det vil give dig det største udbytte også selvom du på nuværende tidspunkt ikke kan løbetræne. Du får tilsendt en mail på et senere tidspunkt, hvor du skal vælge hvilken af de tre muligheder for weekend træning du vil benytte under hele forløbet. Weekend træningerne ligger i tidsrummet 8-11.

Hvilke resultater kan du forvente?

Vi er alle bygget forskelligt og nogen personer har lettere ved at øge deres muskelmasse eller smide de overflødige kilo end andre, men en ting har vi alle til fælles, at vi oplever en lang række fordele ved at være fysisk aktive.

Vi har gennem flere år med denne 15 ugers bootcamp oplevet utallige succes historier og det der går igen er den velvære, der kommer igennem et næsten 4 måneder langt træningsforløb. Mange oplever at de rygsmerter eller andre smerteproblematikker i kroppen, bliver markant mindre eller helt forsvinder i takt med træningen.

Der er desværre ingen mirakel kurer og hurtige veje til dine resultater

Hvis man går efter et vægttab, så har en del deltagere vægttab på mere end 10 kilo. Kendetegnet ved de deltagere er, at de samtidig har haft fokus på deres kost, da kosten spiller en stor rolle i forhold til et vægttab.

Vi anbefaler man tager kontakt til en diætist og kombinere bootcampen med livsstilsændringer, hvis det er et vægttab man søger.

Langt de fleste deltagere oplever en markant ændring i deres styrke og vores styrketest, som vi udfører ved opstart og afslutningsvis, viser mange gange en ekstremt flot fremgang.

Alt i alt vil dine resultater være lig med den energi du ligger i forløbet, men vi vil gøre os umage for at støtte dig, så du når det mål du sætter dig, inden du starter en FTO Bootcamp.

Hvad siger tidligere deltagere om vores 15 ugers træningsforløb?

“Helt fantastisk sted at træne – har været tilmeldt boot-camp træningsforløb og fortsatte straks på næste hold – aldrig før har jeg oplevet så dygtige instruktører og et fantastisk sammenhold blandt alle – både trænere og holddeltagere.
Kæmpe anbefaling herfra”

Klavs Steenhof – deltog 15 ugers bootcamp 2022

“Kompetent og faglig dygtig personale
Ligegyldigt om det er en skade eller deres bootcamp så er det for mit vedkommende stedet for mig
Det er helt klart den rigtige investering i sit eget velvære
Har været på 2 bootcamp a 15 uger og tager selvfølgelig også det 15 ugers til efteråret”.

Allan Bo Hansen – deltog 15 ugers bootcamp 2022

“Jeg er deltager på FTO’s Bootcamp for 2. gang og det er fedt. Tre træninger om ugen med styrke og konditionstræning – og ikke mindst mange grin på holdet 

“Instruktørerne er super motiverende og de er med til at sprede en rigtig god stemning på holdet. Alle kan være med! Og på dage hvor sofaen kalder, bliver det lidt lettere at komme afsted, når man ved at man skal træne og få sved på panden sammen med alle de fantastiske holddeltagere og instruktører.Jeg er klar til at melde mig til en bootcamp igen”.

Dorthe Berg – deltog 15 ugers bootcamp 2022

” Disse forløb bliver afholdt af professionelle eksperter og fungerer super godt. Med forløbet er der kommet nye bekendtskaber, bedre livsstil og en hverdag som er blevet langt mere positiv. Kan varmt anbefale dette forløb hos FTO. Alt fungerer perfekt!”.

Thomas Dam – deltog på 15 ugers træningsforløb i efteråret 2019

” Jeg valgte træningsforløbet hos FTO fordi: – det er uddannede trænere – 15 uger er længere tid end normale forløb – tidspunktet passer godt ind i familielivet – afvekslende træning med både løb og styrketræning – lækre lokaler med god og professionel stemning. Jeg har valgt at fortsætte på næste forløb, fordi jeg kan mærke, at jeg har fået muskler og en skulderskade er fuldstændig forsvundet”.

Rikke Polenz Gohlke – deltog på 15 ugers træningsforløb i efteråret 2019

15 ugers træningsforløb

Vi starter forløbet op i uge 3 og du har mulighed for at vælge hvilke dage du vil træne fx. tirsdag, torsdag og lørdag, det kan du se nederst på denne side.

Du får 15 ugers træning med professionelle trænere/fysioterapeuter fra FTO. De vil guide dig igennem et forløb, hvor du får det optimale ud af din træning og hvor kvaliteten i træningen er i højsædet.

Glem alle de korte bootcamps og kom i gang med et seriøst forløb til en overkommelig pris.

Indholdet i dette træningsforløb er følgende:

 • 45 x fællestræning á 55 min. med personlig træner/fysioterapeut
  • Normalpris 118,-  pr. træningstime (værdi 5310,-).
 • 2 x kropsscanning på INBODY 770 – start og slutmålinger (værdi 398,-).
 • 2 x styrke- & løbetest – start og slutmålinger (værdi 595,-).
 • Weekend træningen byder på flere muligheder, du får efter din tilmelding tilsendt en mail, hvor du kan vælge mellem følgende til din weekend træning, som ligger lørdag og søndag formiddag.
  • Løbetræning (lørdag)
  • Styrkehold som i hverdagene (Lørdag)
  • Yoga klasser (søndag)
  • Dans & bevægelse (søndag)
 • Adgang til FTO testportal, hvor alle dine testværdier kan følges og noteres (værdi 399,-).

Vælg mellem følgende hold

Bootcamps:

Mix hold 1
Tirsdag & torsdag kl 19:00 – 20:00

Ikke flere pladser

Mix hold 2
Tirsdag & torsdag kl. 17:00 – 18:00

Ikke flere pladser

Mix hold 3
Mandag & onsdag kl. 6:00 – 7:00

Ikke flere pladser

Mix hold 4
Mandag & onsdag kl. 17:00 – 18:00

Ikke flere pladser

Mix hold 6
Mandag & onsdag kl. 19:00 – 20:00

Ikke flere pladser

Mix hold 8
Tirsdag & torsdag kl. 18:00 – 19:00

Ikke flere pladser

Privat: 15 ugers bootcamp MIX (Forår 2024)

15 ugers forårs bootcamp Træn 3 gange om ugen i 15 uger og kom i dit livs form. Opstart: 20 Januar 2024 - 4 Maj 2024

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 3995
Vælg hold her og SPAR 1300,-