fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

8 ugers bootcamp for kvinder & mænd

Træn 3 gange om ugen i 8 uger og kom i for til sommer.

Opstart: 8 Maj 2023 – 30 Juni 2023

Pris: 1995 kr. normal pris: 2695 kr.

To af de ugentlige træningerne er på hverdage, mandag/onsdag eller tirsdag/torsdag og består af holdtræning med fokus på styrke og kondition, med vores dygtige fysioterapeuter som instruktører.

Træningsholdene er ikke niveau delt, så vælg det tidspunkt der passer dig bedst og vi sørger for at alle uanset niveau bliver udfordret.

Weekendtræning

Der er flere muligheder i forhold til din weekendtræning i dette forløb og du kan vælge frit hvad du helst vil deltage i.

Lørdagstræningen er på hold som i hverdagene og man vælger sig ind på styrkehold eller løbehold.

Søndags har vi både yoga og dans & bevægelse. Dans og bevægelse er for dig der ønsker en super sjov time med høj forbrændning og masser af humør.

Weekend træningen foregår mellem kl 8-11. Du får en mail inden opstart, hvor du kan  tilmelding dig til det hold der passer dig bedst.

Fitness

Vi giver dig et gratis fitnessmedlemskab i alle 8 uger + juli måned (værdi 885kr) når du deltager på denne bootcamp, så du kan holde formen ved lige hen over sommeren.

Feedback fra tidligere deltagere🙏

“Dette bootcamp forløb er min første erfaring med holdtræning efter at have styrketrænet en smule alene i mange år. Det har været utroligt givtigt og ikke mindst effektivt. Det er meget nemt at mærke, at fysioterapeuterne/instruktørerne ved lige præcis hvad der skal til, og hvordan man får styrket kroppen på den rigtige måde, og ikke bare får forbrændt nogle kalorier” Bjørn 39 år. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Super super oplevelse og jeg er meget tilfreds med træningen og fysioterapeuterne, som er virkelig dygtige”. Birthe Jensen 51 år ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Disse forløb bliver afholdt af professionelle eksperter og fungerer super godt. Med forløbet er der kommet nye bekendtskaber, bedre livsstil og en hverdag som er blevet langt mere positiv. Kan varmt anbefale dette forløb hos FTO. Alt fungerer perfekt!”.  Thomas Dam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Vælg mellem følgende hold:

Bootcamps:

MIX HOLD 1
Tirsdag & torsdag kl 19:00 – 20:00

Ikke flere pladser

MIX HOLD 2
Tirsdag & torsdag kl. 17:00 – 18:00

Ikke flere pladser

MIX HOLD 3
Mandag & Onsdag kl. 6:00 – 7:00

Ikke flere pladser

MIX HOLD 4
Mandag & onsdag kl. 17:00 – 18:00

Ikke flere pladser

MIX HOLD 6
Mandag & onsdag kl. 19:00 – 20:00

Ikke flere pladser

MIX HOLD 8
Tirsdag & torsdag kl. 18:00 -19:00

Ikke flere pladser

Privat: 8 ugers bootcamp – MIX (Sommer 2023)

8 ugers Sommer bootcamp Træn 3 gange om ugen i 8 uger og kom i form til sommer. Opstart: 8 Maj 2023 - 30 Juni 2023

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 1995
Læs mere her