fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

Corona update hos FTO

Opdateret 15 april kl. 9:00

FTO er i øjeblikket lukket pga, den verdensomspændende Corona virus og vi følger situationen tæt. På nuværende tidspunkt er næsten alle aktiviteter lukket ned, til og med den 19 april på linje regeringens anbefalinger.

Vi følger fortsat sundhedsmyndighedernes opfordring til kun at holde åbent for al kritisk behandling i klinikken.

Vi ved at denne situation berører mange mennesker i det Danske samfund og vi er taknemmelige for at I bakker op om lukningen af FTO.

Vi får mange spørgsmål fra patienter og medlemmer angående behandling og træning, og vi forsøger at svarer jer så hurtigt som muligt på mail.

Et af de mange spørgsmål der går igen fra jer, er spørgsmålet om bero/lukning af medlemskab og kompensation for lukkedage af træningsholdene.

I forhold til dette, er vores holdning at alle der gør krav på at få sat medlemskab i bero selvfølgelig kan gøre dette uden gebyr. Vi er også meget glade for, at der er så mange af vores medlemmer, der ikke kræver denne ret og det er vi meget taknemmelige for.

Vores mest populære medlemskab koster 448kr for en måneds træning, det betyder at dagsprisen vil være cirka 14 kr. Hvis du gør krav på tilbagebetaling, vil vi opgøre antallet af lukke dage og overfører 14 kr pr. dag til din konto. Samme princip gælder hvis du har FitnessPLUS medlemskab, dog koster det kun 13 kr pr. dag.

Venlig Hilsen

Michael, Mette og Kasper