Nyhedsbrev

Overvægt & Smerter

Vejer du for meget og har du med smerter i dine led og muskler?

Vi kan igennem en grundig undersøgelse hos en af vores Fysioterapeuter, udrede hvilket problem der er tale om og hvilken behandling der er den rette til dig. Du vil herefter opstarte et behandlingsforløb der er tilpasset dine behov.

Hvad koster det dig?

Du kan blive undersøgt hos vores Fysioterapeuter, ved at booke en undersøgelse her på siden. Prisen er afhængig af om du er lægehenvist, medlem af Sygeforsikringen Danmark eller har en sundhedsforsikring. Du er selvfølelig altid velkommen til at booke en tid, uden at være lægehenvist.

Se priser her

Fakta

Overvægt øger risiko for livstidsdomme såsom hjerte/kar sygdomme, diabetes, nyreproblemer, slidgigt og øget risiko for kraftsygdomme. Der er studier, der viser, at inaktivitet og dårlig livsstil øger risikoen for overvægt.

Hos FTO får du hjælp til at komme videre. Du vil blive grundigt undersøgt og en plan for dit videre forløb vil blive lavet.
I vores eget træningsmiljø, vil du kunne træne med andre mennesker med samme problemer som dig og du vil blive fulgt at en fysioterapeut så din krop bliver bygget op i det rigtige tempo.

Er der behov for behandling før du kan komme igen med at tabe dig, vil fysioterapeuten hjælpe dig, så dit forløb ved Funktionel Fysioterapi bliver en succesoplevelse.