fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

Knæklinik v. Rasmus Holst

Har du været uheldig på pisten ved sidste skiferie og ødelagt nogle ledbånd i knæet.  Har du spillet fodbold eller håndbold og sprunget dit korsbånd eller driller din menisk?

FTO tilbyder knæklinik, hvor vores fysioterapeut Rasmus Holst hjælper dig fra dag 1 efter din skade og til dit knæ er 100% genoptrænet.

Der vil både være mulighed for træning og behandling, samt opdatering af træningsprogram. Der vil blive lavet en individuel plan til alle deltagere i knæklinikken. Rasmus kan også hjælpe dig med ultralydsscanning, træning med strøm, TMG måling.

Rasmus kan både måle op til og rådgive om knæskinner og bandager, hvis du har brug for støtte til det skadede knæled.

Rasmus har 15 års erfaring med diagnosticering af knæskader og stor erfaring med genoptræning af elite sportsfolk, så du er i gode hænder og kan se frem til yderst professionel behandling og genoptræning.

Priser:

Vi har samarbejdsaftaler med de fleste forsikringsselskaber, de dækker normalt udgifterne til genoptræning. Hvis du ikke er forsikret, kan du formentlig få en henvisning fra din læge.Du kan selvfølgelig også komme til Rasmus udenom det offentlige system og her koster en normal behandling 292,60kr. eller en førstegangs undersøgelse til 460,19kr og her kan man samtidig få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

Udfyld nedenstående formular hvis du har spørgsmål til Rasmus Holst angående kænklinik.