fbpx
Nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste nyheder og tips fra FTO

Fitness PLUS

Hvad er inkluderet i Fitness PLUS?

  • Fitness, cardio- og styrketræning
  • Du har mulighed for at træne på alle vores FIT+ hold (HIIT/ABS, Pilates, Yoga, cirkeltræning, TRX osv) Se holdkalender her
  • Træner tilstede som kan hjælpe med dit træningsprogram og dine spørgsmål.
  • Nyt træningsprogram hver måned.
  • 2 sessioner a 30 min. pr. uge på vores Vægtaflastende løbebånd “AlterG”
  • 2 sessioner a 30 min. pr. uge med specielt eludstyr – PowerDot & Compex
  • 2 sessioner a 30 min pr. uge. med specielt udstyr – Kaatsu (kræver introduktion).
  • Ingen binding og ingen oprettelsesgebyr.
  • Mulighed for tilkøb af  introforløb – 3 klip normalpris 499,-  SPAR 250,- LIGE NU 249,-

Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med forskellige øvelser, så du får mest muligt ud af din træning, og vi garanterer dig, at du kommer til at træne alle muskler i din krop.

Fysioterapeut Instrueret Træning

Vi tilbyder både Fitness og holdtræning, som en del af dit FitnessPLUS medlemskab, samt en masse ekstra udstyr, som du kan læse om her

I hele vores åbningstid er træningscenteret bemandet og vores fysioterapeuter samt instruktører, er klar til at vejlede omkring træning, fejlretning i øvelser eller hvis du har nogle relevante faglige spørgsmål.

Har du et FitnessPLUS medlemskab hos os, har vi en spændende træningskalender, som du kan se herunder og de hold der hedder FIT+ er inkluderet i dit medlemskab.

Se vores holdoversigt

Hos os bliver du set og hørt

Træningen er effektiv, sjov og inspirerende, og vi garanterer dig, at du kommer til at træne alle muskler i din krop – også dem, du ikke vidste, at du havde.

FitnessPLUS er træning der tager udgangspunkt i den enkelte deltager. FitnessPLUS er også træning til dig, der ikke har smerter eller skader, men blot ønsker kvalitet i din træning.

FitnessPLUS er anderledes og moderne træning, hvor du kun møder dygtige og veluddannede fysioterapeuter. Her handler det om, at du selv kan mærke træningen gennem større velvære i din hverdag, og at du i fællesskab med andre får trænet dig selv og din krop med udgangspunkt i din egen situation.

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål til FitnessPLUS, ønsker en prøvetine eller en rundvisning hos os.

Fitness PLUS

Medlemspris
DKK
Normal pris
DKK 395
Bliv medlem