Nyhedsbrev

Rygundersøgelse – Ulla Fjord Hansen

FTO kommer smerterne til livs

Oplever du tilbagevendende smerter i ryg og nakke? Har du forsøgt en masse behandlinger uden virkning? FTO starter et forløb, hvor ekspertviden anvendes til at tilrettelægge individuelt tilpasset behandling, der sikrer dig den bedste behandling til din ryg eller nakke.

FTO udvider vores behandlingstilbud, og kan nu tilbyde patienter med ryg- eller nakkeproblematikker et nytænkende forløb.

– Det er vigtigt for patienter med ryg- og nakkesmerter, at forløbet er skræddersyet til den enkelte patient. Vi kombinerer mange års erfaring og den nyeste forskning for at sikre vores patienter får den bedst mulige behandling så de kan komme smerterne til livs, siger fysioterapeut Michael Møller Rønaa

Forløbet består af en vurdering af dit specifikke problem, samt en forklaring på årsagerne til smerterne. Herefter vil eksperterne vejlede og instruere dig i lindrende øvelser, som gør både arbejdsugen og hverdagen lettere. 
Samtidig kan du træne sammen med en fysioterapeut så du er sikker på ikke at overbelaste din skade yderligere. Dette er i forvejen et af FTOs særlige kendetegn.

– Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter de bedste løsninger, og ryg- og nakkesmerter er et af de problemer vi oftest støder på. Derfor er vi virkelig glade for, at vi nu kan tilbyde patienterne behandling af nogle af de dygtigste i branchen, siger medejer og fysioterapeut Mette Andersen.